Spinner Pagina laden

11 maanden geleden geplaatst

Veilig communiceren zonder dat overheid mee kan kijken of luisteren

Persoonlijke cursus veilig bellen, mailen, appen en internet gebruiken zonder mee kijken of luisteren door derden zoals overheid of andere diensten

Hou je van je privacy lees dan verder. Overheden en diensten zoals politie krijgen steeds meer macht en middelen om onschuldige burgers te digitaal te volgen meestal onder de vlag van terrorisme. Je leven is helemaal te traceren door bijvoorbeeld je betalingen, door je smartphone, het navigatiesysteem in de auto, het openbaar vervoer, je kijkgedrag op tv en YouTube of andere kanalen, Wi-Fi thuis of op het werk en videocamera's die overal hangen. De overheden gaan ook steeds verder. In Nederland is bijvoorbeeld de sleepwet doorgevoerd die hele wijken aftappen als er mogelijke verdachte activiteiten in een huis in de buurt plaats vindt. In de toekomst zal dit alleen maar groeien. Ik vind het daarom belangrijk dat je veilig en anoniem kunt bellen, mailen, appen, browsen en betalen.

Om jou je privacy terug te geven en veilig en anoniem te laten communiceren geef ik een persoonlijke cursus zodat je alle aandacht krijgt en vragen kunt stellen zonder dat je hierop wordt aangekeken.

In de cursus wordt het volgende onderdelen behandeld:

1. Veilig en anoniem kunnen bellen
2. Veilig en anoniem kunnen appen
3. Veilig en anoniem kunnen mailen
4. Veilig en anoniem kunnen browsen over het internet
5. Veilig en anoniem kunnen betalen

Uiteraard mag je ook eigen onderwerpen of toepassingen in brengen die jij belangrijk vind.

De cursus duur hangt gedeeltelijk af van je eigen kennis en vaardigheden in de omgang met de computer maar gemiddeld zal de basis ongeveer tussen de 4 en 8 uren zijn.

De prijs voor de cursus is 80 Euro per uur plus eventuele reiskosten. De plaats waar de cursus wordt later bepaald. Het is ook mogelijk om de cursus via beeld bellen (veilig (en eventueel anoniem) uiteraard) te volgen zodat jezelf anoniem blijft.

Een aanvullende dienst die ik kan leveren is geëncrypte apparatuur zoals laptops en mobiele telefoons. Mocht hier belangstelling voor zijn dan kunt u dit uiteraard ook bij mij bestellen.

Mocht u vragen hebben laat dit dan weten via "Reactie versturen", ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.