Spinner Pagina laden

1x Samsung Galaxy S8 + 3x Galaxy S8+
Bitcoin icon
( € 275,00 )
Reactie versturen
bijna 6 jaar geleden geplaatst

1x Samsung Galaxy S8 + 3x Galaxy S8+

Wegens beeindiging handel te koop:

1x Samsung galaxy s8 128gb (door mijzelf gebruikt), zwarte kleur (vrij uniek), originele samsung met doos en alle toebehoren. Bonnetje heb ik er helaas niet meer bij, op de foto zie je dat hij aanstaat met Engels als taal, dit kan gewoon veranderd worden in de instellingen. Reden dat ik hem op Engels heb staan is omdat dit mijn moedertaal is. Het is geen nieuwe, er is wel heel goed mee omgegaan. Kan opgehaald worden in Leeuwarden, verzending is ook mogelijk! Oplader USB kabel en stopcontact blokje zijn nog steeds nieuw, deze heb ik nooit gebruikt en in de verpakking laten zitten, evenals de oordopjes (ik heb gehandeld in telefoons, had nog zeker 20 laders liggen, vandaar dat ik deze nooit gebruikt heb). Al met al, zeer complete en z.g.a.n staat Galaxy S8 met nog nooit gebruikte toebehoren. Vaste prijs 275 euro.

Verder heb ik ook nog resterend vanuit de handel 3x Samsung Galaxy S8+ (1x roze, 2x coral blue). Op de foto staan 4 doosjes, maar 1 is er al verkocht.

Dit zijn vlamnieuwe toestellen, de roze is 64gb en de coral blue toestellen zijn 128gb. Voor de roze MOET ik 350 euro hebben, voor deze prijs vind je ze nergens anders. De 128gb toestellen vraag ik 450 per stuk. Hier kan echt niks vanaf, als je de nieuwprijzen gaat kijken op internet zie je dat ik er heel veel zelf op toeleg. Het is ook mogelijk alle toestellen te nemen, bij elkaar opgeteld kom je dan op 1525 euro, als bulkprijs ben ik bereid hier wat vanaf te trekken.. Neem je ze alle 4 mag je ze voor 1350 op komen halen. LET OP! OMDAT IK AL OOIT EEN KEER BEN OPGELICHT WIL IK EERST HET BEDRAG IN BITCOIN IN MIJN WALLET ZIEN STAAN, ALS DAT ZO IS, GAAN ZE PAS DE DEUR UIT! OF JE ZE OPHAALD OF WILT LATEN VERSTUREN MAAKT GEEN VERSCHIL!